Jdi na obsah Jdi na menu
 


HIMYM 3.serie

3. série

Varování: Následující část článku vyzrazuje zápletku nebo rozuzlení díla.

Barney tuto séri začal s částí slova "-dární!", Robin se vrátila z cesty po Argentině, spolu s ní přijel i její nový partner Gael (Enrique Iglesias) a Ted si postupně zvykal na to, že s Robin jsou již pouze přáteli. Marshall a Lily se rozhodli, že se přestěhují do vlastního bytu, zalíbil se jim byt, který si nemohli dovolit. Marshall tak zjistil, že Lily je závislá na nákupech a má přespříliš kreditních karet. Navzdory tomu nakonec nalezli byt, který jim vyhovoval, ale byl ve špatné čtvrti a také špatně konstrukčně vyřešený. Barney v této sérii dostal opět facku, stalo se to na svátek Díkůvzdání (Thanksgiving). Tento svátek byl Marshallem přejmenován na "Slapsgiving" (fackodání).

Budoucí Ted svým dětem v roce 2032 pověděl, že jejich matku potkal během příhody se žlutým deštníkem. Tento deštník nalezl v tanečním klubu a vzal si jej domů po party ke dni Sv. Patrika, na této party byla i jeho budoucí manželka, se kterou se Ted nepotkal. Ted začal usilovat o dermatoložku Stellu, se kterou se seznámil při odstraňování svého tetování. Tato snaha vyvrcholila při zapamatováníhodném "dvojminutovém rande", které zahrnovalo flirtování, večeři, film, kávu, dvě jízdy taxíkem a polibek na dobrou noc - to vše ve dvou minutách. Robin se později vyspala s Barneym, ten ji utěšoval po rozchodu. Tento stav Teda rozzuřil a ten se rozhodl, že se přestane přátelit s Barneyim. Mezitím se neznámá žena snažila sabotovat Barneyho pokusy o flirtování s ženami, později bylo zjištěno, že sabotérem byla recepční ze Stellyiny dermatologické ordinace Abby (Britney Spears).

V posledním díle série, kdy Ted a Barney byli účastníky automobilových nehod a oba skončili v nemocnici se stali znovu přáteli. Byly i odhaleny Barneyho city k Robin, Ted ke konci požádal o ruku Stellu.